Tisztelt vásárlónk! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége , forduljon hozzánk bizalommal!: Anikó 3614450731iroda@reeline.hu
Ingyenes szállítás tól 50 000,00 Ft
Mentse el a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát
Mosodai tál Aenna 55x40x23 zöld KEEEPER

Mosodai tál Aenna 55x40x23 zöld KEEEPER

  • Mosodai tál Aenna 55x40x23 zöld KEEEPER
EAN: 4052396082258
Méret
4 770,00 Ft
/ db. brutto
30 nap a könnyű visszaküldés érdekében
Biztonságos vásárlás

Keeeper mosókád 32 L - Praktikus és tartós megoldás a mosókonyhába és a fürdőszobába

A mosókád minden mosókonyha és fürdőszoba nélkülözhetetlen kelléke, amely nagyban megkönnyíti a szennyes kezelését és a térszervezést. A Keeeper 32 L-es mosókádja elegáns szürke színben egy kiváló befektetés, amely hosszú éveken át kitart.

  • Sokoldalúság a gyakorlatban: Fürdőkádunk nem csak a szennyes tárolására tökéletes megoldás. Sokoldalúsága miatt ideális szennyeskosárként, játékgyűjtőként vagy különböző kiegészítők tárolására a szekrényben és a műhelyben is.
  • Tartósés könnyű: A legmagasabb minőségű, sima műanyagból készült kádunk nemcsak rendkívül tartós és ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, hanem könnyű és praktikus is. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgatható legyen egyik helyről a másikra.
  • Kényelmes fogantyúk: Két ergonomikusan kialakított, csúszásmentes fogantyú garantálja a stabil fogást és a kényelmes kezelhetőséget. Ez azt jelenti, hogy bárhol is kell használnia, mindig biztos lehet benne, hogy számíthat rá.
  • Tökéletes konstrukció: Az egyszerű és funkcionális kialakításnak köszönhetően a Keeeper 32 L-es mosókonyhás vályú nemcsak esztétikus, hanem mindenekelőtt praktikus mindennapi megoldás. Megbízható és könnyen használható.

Mosodavályúnk a rend és a szervezettség garanciája az Ön otthonában. Készüljön fel a különféle feladatokra, miközben emeli a helyisége stílusát. Rendelje meg most, és élvezze kényelmét, tartósságát és sokoldalúságát!

Márka
Jelkép
Keeeper 4052396082258
Termék kódja
4052396082258
Segítségre van szüksége: Van kérdése?Tegyen fel kérdést, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Érdeklődjön a termékről
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatkezelés alapelve az adatvédelmi irányelvek alapán. Beküldésével elfogadja annak rendelkezéseit.
Írd le a véleményedet
Ön szerint:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel