Tisztelt vásárlónk! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége , forduljon hozzánk bizalommal!: iroda@reeline.hu
Ingyenes szállítás tól 50 000,00 Ft
Mentse el a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát
Szennyestartó kosár Per 45x34x60 zöld KEEEPER

Szennyestartó kosár Per 45x34x60 zöld KEEEPER

  • Szennyestartó kosár Per 45x34x60 zöld KEEEPER
EAN: 4052396082319
Méret
8 390,00 Ft
/ db. brutto
30 nap a könnyű visszaküldés érdekében
Biztonságos vásárlás

Fehérneműkosár 60 L Keeeperenként - Elegáns, praktikus és sokoldalú kiegészítője a fürdőszobának és a mosókonyhának

A szennyeskosár a fürdőszoba és a mosókonyha egyik legfontosabb szervezési eszköze. A Keeeper Per 60 L szennyeskosár modern, északi szürke színben a tökéletes megoldás, amely nemcsak segít rendet tartani, hanem eleganciát is kölcsönöz a belső térnek.

  • NAGY KAPACITÁS: 60 literes kapacitásával kosarunk bőséges helyet biztosít a szennyes, ruhák vagy egyéb tárgyak tárolásához. Akár nagy mennyiségeket is gond nélkül el tud helyezni.
  • Szellőzés és esztétikum: A felületén lyukakkal ellátott kosár folyamatos légáramlást biztosít, ami segít frissen tartani a tárolt ruhákat. Ezenkívül ezek a nyílások hozzáadják egyedi báját és esztétikai értékét.
  • Praktikus megoldások: A nyitható patent megkönnyíti a ruhák ki- és bedobását, az oldalán található ergonomikus fogantyúk pedig kényelmet biztosítanak a hordozás során. A szennyeskosár számos helyen elhelyezhető, például fülkékben vagy a mosógép és a fal közötti helyeken.
  • Ellenálló képesség és könnyű tisztíthatóság: A sima műanyagból készült kosár ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. Ezáltal könnyen tisztítható, és hosszú évekig kitart.
  • Átfogó belsőépítészet: Az elegáns északi szürke színnek köszönhetően a kosár bármilyen belsőépítészetbe illeszkedik, és egyedi hangulatot kölcsönöz. Átfogó fürdőszobai és mosókonyhai kiegészítőt alkot.

Adja fürdőszobájának és mosókonyhájának a szervezettség és a stílus új szintjét a Per 60 L Keeeper mosókosárral. Nemcsak praktikus megoldás, hanem gyönyörű dekoratív darab is. Rendelje meg most, és élvezze a rendet környezetében!

Márka
Jelkép
Keeeper 4052396082319
Termék kódja
4052396082319
Segítségre van szüksége: Van kérdése?Tegyen fel kérdést, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Érdeklődjön a termékről
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatkezelés alapelve az adatvédelmi irányelvek alapán. Beküldésével elfogadja annak rendelkezéseit.
Írd le a véleményedet
Ön szerint:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel