Tisztelt vásárlónk! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége , forduljon hozzánk bizalommal!: Anikó 3614450731iroda@reeline.hu
Ingyenes szállítás tól 50 000,00 Ft
Mentse el a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát
Szállítási konténer XXL Bruno 52x43x28 grafit KEEEPER

Szállítási konténer XXL Bruno 52x43x28 grafit KEEEPER

  • Szállítási konténer XXL Bruno 52x43x28 grafit KEEEPER
EAN: 4052396093582
Méret
7 020,00 Ft
/ db. brutto
30 nap a könnyű visszaküldés érdekében
Biztonságos vásárlás

Bruno Ideal konténerek a Keeeper Eco Line-tól - tartós, környezetbarát és funkcionális megoldás szállításhoz és tároláshoz!

Ha nem csak praktikus, hanem tartós tárolókra is szüksége van szállításhoz és tároláshoz, a Keeeper Eco Line kollekcióból származó Bruno Ideal konténerek tökéletes választássá válnak. Miért?

  • Megbízható tartósság: konténereink rendkívül tartós anyagból készültek, amely karcálló. Ezáltal készen állnak arra, hogy a legigényesebb feladatoknak is ellenálljanak.
  • Stabil és tágas: Méreteiknek köszönhetően a konténerek stabilak és nagyon tágasak. Könnyedén elfér bennük sokféle dolog, a szerszámoktól kezdve a ruhákig és még sok minden más.
  • Környezettudatos: A Keeeper Eco Line kollekciónk garancia a környezetvédelemre. Termékeink 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek, különösen az úgynevezett prociklonból, amely a csomagolóanyag-feldolgozás során keletkezik. Cikkeink így kímélik a természeti erőforrásokat és minimalizálják a környezetterhelést.
  • Fenntartható életciklus: Eco Line tárolóink egyedülálló módon két dimenzióban is takarékoskodnak az erőforrásokkal. A gyártás fenntartható, és minden felhasznált anyag újrafelhasználásra és újrahasznosításra kerül.

Adjon magának nyugalmat a Keeeper Eco Line megbízható Bruno Ideal konténereivel, amelyek nem csak az Ön tárolási és szállítási igényeit elégítik ki, hanem környezetünk védelméhez is hozzájárulnak. Rendelje meg őket most, és kombinálja a funkcionalitást az ökológiai felelősségvállalással!

Márka
Jelkép
Keeeper 4052396093582
Termék kódja
4052396093582
Segítségre van szüksége: Van kérdése?Tegyen fel kérdést, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Érdeklődjön a termékről
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatkezelés alapelve az adatvédelmi irányelvek alapán. Beküldésével elfogadja annak rendelkezéseit.
Írd le a véleményedet
Ön szerint:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel