Tisztelt vásárlónk! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége , forduljon hozzánk bizalommal!: Anikó 3614450731iroda@reeline.hu
Ingyenes szállítás tól 50 000,00 Ft
Mentse el a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát
4 db téglalap alakú élelmiszer-tartály készlet visszazárható címkével 15.5x10.5x8.5 KEEEPER Kék

4 db téglalap alakú élelmiszer-tartály készlet visszazárható címkével 15.5x10.5x8.5 KEEEPER Kék

  • 4 db téglalap alakú élelmiszer-tartály készlet visszazárható címkével 15.5x10.5x8.5 KEEEPER Kék
EAN: 4052396083040
Méret
2 270,00 Ft
/ db. brutto
30 nap a könnyű visszaküldés érdekében
Biztonságos vásárlás

Műanyag tárolóedények - nélkülözhetetlen segítség otthonában

A műanyag tárolóedények abszolút nélkülözhetetlen eszközök, amelyeknek minden otthonban ott kell lenniük. Praktikusak, könnyen tisztíthatók és készen állnak arra, hogy segítsenek a napi teendőkben vagy a dolgok "későbbre" történő tárolásában. Kiváló minőségű műanyagból készültek, így garantáltan tartósak és megbízhatóak, ugyanakkor ellenállnak a törésnek és a karcolásoknak is.

  • Sokoldalúság akcióban: A műanyag tárolók számos helyzetben jól működnek, a konyhai készletek rendszerezésétől kezdve a ruhák és kiegészítők tárolásán át a szerszámok és kisebb tárgyak szortírozásáig a garázsban vagy a pincében.
  • Könnyen tisztítható: A gyorsan és könnyen tisztítható tárolók bármely helyiséget rendben és higiénikusan tartanak.
  • Stabilés tartós: A tartós műanyagból készült tárolók ellenállnak a repedéseknek, karcolásoknak és egyéb sérüléseknek, így készen állnak a hosszú távú használat kihívásaira.
  • Tárolás a legmagasabb szinten: A műanyag tárolók segítenek szervezettséget teremteni, biztonságos és átgondolt tárolást biztosítanak azoknak a dolgoknak, amelyeket szeretsz kéznél tartani.

Fektessen be ezekbe a megbízható műanyag tárolóedényekbe, amelyek nemcsak megkönnyítik az életét, de a holmiját is tökéletes állapotban tartják. Rendelje meg őket most, és élvezze a tökéletes szervezettséget otthonában!

Márka
Jelkép
Keeeper 4052396083040
Termék kódja
4052396083040
Segítségre van szüksége: Van kérdése?Tegyen fel kérdést, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Érdeklődjön a termékről
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatkezelés alapelve az adatvédelmi irányelvek alapán. Beküldésével elfogadja annak rendelkezéseit.
Írd le a véleményedet
Ön szerint:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel