Tisztelt vásárlónk! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége , forduljon hozzánk bizalommal!: Anikó 3614450731iroda@reeline.hu
Ingyenes szállítás tól 50 000,00 Ft
Mentse el a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát
Szállító doboz Robert 60x40x32 északi szürke KEEEPER

Szállító doboz Robert 60x40x32 északi szürke KEEEPER

  • Szállító doboz Robert 60x40x32 északi szürke KEEEPER
EAN: 4052396083149
Méret
9 480,00 Ft
/ db. brutto
30 nap a könnyű visszaküldés érdekében
Biztonságos vásárlás

Robert Baskets - az Ön megbízható partnere a tárolásban és szállításban!

A Robert kosarak olyan egyedi dobozok, amelyek kiváló segítséget nyújtanak a kis háztartások, vállalkozások és kisvállalatok számára a tárolás és szállítás területén. Rendkívül robusztus anyagból készülnek, ellenállnak a karcolásoknak, savaknak és a szélsőséges hőmérsékleteknek is, -20 és 110 fok között. Tökéletesen átgondolt méreteiknek köszönhetően ezek a dobozok nemcsak stabilak, hanem tágasak is.

  • Robusztusság a gyakorlatban: A Robusto ládák megbízható eszközök, amelyek a legkülönbözőbb iparágakban szolgálnak, a kisgazdaságoktól kezdve a vállalkozásokon át egészen a szállításig. Készen állnak a legkülönbözőbb kihívásoknak megfelelni.
  • Védelem és tartósság: A robusztus anyagnak köszönhetően a dobozok ellenállnak a karcolásoknak, a rájuk ható savaknak és a rendkívül ingadozó hőmérsékletnek. Ez azt jelenti, hogy a holmija minden körülmények között védve van.
  • Tökéletes méretek: A Robusto ládák tökéletesen átgondolt méretekkel rendelkeznek, így nem csak stabilak, de rendkívül tágasak is, ami segíti a tárolást és a szállítást.
  • Sokoldalú és professzionális: Számos területen nélkülözhetetlenek, a háztartásoktól a vállalkozásokig, sokoldalú, minden feladatra kész eszköz.

Adjon magának nyugalmat a Robusto kosarakkal, amelyek nemcsak megkönnyítik a mindennapokat, hanem minden körülmények között megvédik a holmiját. Rendelje meg őket most, és élvezze a robusztusságot és a megbízhatóságot a tárolás és a szállítás során!

Márka
Jelkép
Keeeper 4052396083149
Termék kódja
4052396083149
Segítségre van szüksége: Van kérdése?Tegyen fel kérdést, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Érdeklődjön a termékről
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatkezelés alapelve az adatvédelmi irányelvek alapán. Beküldésével elfogadja annak rendelkezéseit.
Írd le a véleményedet
Ön szerint:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel