Tisztelt vásárlónk! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége , forduljon hozzánk bizalommal!: Anikó 3614450731iroda@reeline.hu
Ingyenes szállítás tól 50 000,00 Ft
Mentse el a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát
KETTŐS HŰTÉS-FŰTÉS TERMOSZTÁT (NC - NEM)

KETTŐS HŰTÉS-FŰTÉS TERMOSZTÁT (NC - NEM)

  • KETTŐS HŰTÉS-FŰTÉS TERMOSZTÁT (NC - NEM)
EAN: 5904506914487
Méret
6 097,00 Ft
/ db. brutto
30 nap a könnyű visszaküldés érdekében
Biztonságos vásárlás

KETTŐS HŰTÉSI ÉS FŰTÉSI TERMOSZTÁT (NC - NEM)

Műszaki adatok:

Kettős termosztát (nyitó (NO) és záró (NC) egyetlen házba zárva. Két áramkör független vezérlését teszi lehetővé. A zárt termosztátot például fűtési rendszerekben használják. Az érintkezők a beállított hőmérséklet túllépésekor megszakadnak, és a hőmérséklet lehűlésekor az áramkör bezárul. A nyitott termosztátot szellőzőrendszerekben, hűtőrendszerekben, túlhőmérséklet-riasztásoknál stb. használják. Az érintkezők a beállított hőmérséklet túllépésekor zárnak. Az érintkezők bezáródnak, amikor a beállított hőmérsékletet túllépik, és az áramkör a lehűlés után megszakad. A készülékház DIN-sínre történő felszereléshez lett igazítva.

Incobex-Elplast ENE-00467

Jelkép
Incobex-Elplast ENE-00467
Termék kódja
5904506914487
Segítségre van szüksége: Van kérdése?Tegyen fel kérdést, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Érdeklődjön a termékről
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatkezelés alapelve az adatvédelmi irányelvek alapán. Beküldésével elfogadja annak rendelkezéseit.
Írd le a véleményedet
Ön szerint:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel