Tisztelt vásárlónk! Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége , forduljon hozzánk bizalommal!: Anikó 3614450731iroda@reeline.hu
Ingyenes szállítás tól 50 000,00 Ft
Mentse el a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát
Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI
Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI
Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI
Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI
Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI
Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI

Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI

 • Fürdőszobai dupla fogas arany 10.7x4x2x cm MIRI
EAN: 5907791197054
Méret
3 030,00 Ft
/ db. brutto
30 nap a könnyű visszaküldés érdekében
Biztonságos vásárlás

MIRI Dupla fürdőszobai fogas arany - Elegancia két helyen!

Bemutatjuk az elegáns MIRI Dupla fürdőszobai akasztó arany színben, amely ideális törölközők, fürdőköpenyek és egyéb kiegészítők felakasztásához, hogy a funkcionalitást a divatos megjelenéssel kombinálja fürdőszobájában.

Termékjellemzők: A termék jellemzői:

 • Divatos arany kivitelben: Az akasztó egyedi megjelenésű az arany kivitelével, amely modern és elegáns hangulatot kölcsönöz fürdőszobájának.
 • Tartós kivitel: A kiváló minőségű acélból készült fogas nemcsak esztétikus, hanem robusztus és tartós is.
 • Két hely a kiegészítőknek: A MIRI akasztóval 2 praktikus helyet nyer a törölközők, fürdőköpenyek vagy más szükséges kiegészítők felakasztásához.
 • Egyszerű rögzítés: Az akasztót hagyományos módon, a falra csavarozással rögzítheti, vagy a mellékelt erős ragasztószalagot használhatja a nem invazív rögzítéshez.
 • Láthatatlan rögzítőelemek: A rögzítőelemek a felszerelés után láthatatlanok, ami hozzájárul az akasztó esztétikus megjelenéséhez.

Műszaki specifikációk:

 • Szélesség: 107 mm
 • Magasság: 40 mm
 • Mélység: 20 mm
 • Felszerelési mód: Csavaros, nem invazív (ragasztószalag)
 • Szerkezet anyaga: Acél
 • Felület: Acél:

Funkcionalitás két helyen: A MIRI Gold dupla fürdőszobai fogas nem csak egy praktikus darab, hanem egy dizájn kiegészítő is, amely változatossá teszi fürdőszobája dekorációját.

Felszerelés az Ön kényelméért: Válassza ki a kívánt szerelési módot - csavaros vagy nem invazív rögzítés ragasztószalaggal - és élvezze a MIRI fogas esztétikáját és funkcionalitását fürdőszobájában.

Adjon eleganciát fürdőszobájának a MIRI Double Gold fürdőszobai akasztóval 10,7x4x2 cm. Rendelje meg most, és tegye funkcionálisabbá terét!

Márka
Jelkép
MIRI 5907791197054
Termék kódja
5907791197054
Segítségre van szüksége: Van kérdése?Tegyen fel kérdést, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Érdeklődjön a termékről
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatkezelés alapelve az adatvédelmi irányelvek alapán. Beküldésével elfogadja annak rendelkezéseit.
Írd le a véleményedet
Ön szerint:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel